Descriere

Valea Drăganului, străbătută de râul Drăgan, oferă prin poziționarea sa sub masivul Vlădeasa, pentru amatorii de fotografie sau fotografii iscusiți, peisaje care îți taie respirația. În capătul Văii Drăganului se afla Lacul Floroiu, format prin ridicarea unui baraj de 120 m înălțime și 424 m lungime.

Barajul Drăgan-Floroiu este ca un ,,nai gigant de beton” supus forțelor naturale ale râului Drăgan. O stare de euforie te induce într-o transă specifică doar acestui loc, care te faci să uiți de trecerea timpului. Aerul puternic îți curăță inima de impurități, iar peisajele îți limpezesc ochii de frământările consumerismului urban. 

Pregătește-ți sufletul și mintea și hai cu noi în excursii din caiac!

COSTUL EXCURSIEI

Prețul excursiei include:

ECHIPAMENT RECOMANDAT:

Galerie

Rezervă acum

Ca să-ți rezervi locul în caiac, menționează numărul de persoane și tipul de caiac ales (de o persoană sau de două persoane). 

După confirmarea locurilor disponibile de către organizator, se achită un avans de 50% din prețul excursiei. Diferența se va achita în ziua excursiei. 

Plata se face în contul bancar primit prin e-mail, iar dovada plății se trimite prin e-mail. Rezervarea este confirmată doar după confirmarea plății.

 

ATENŢIE!!! Organizatorii îşi rezervă dreptul de a amâna data de desfăşurare a excursiei în cazul unor condiţii meteo nefavorabile. O eventuală modificare de program va fi anunţată cu 3 zile înainte de data programată. Reprogramarea se face de comun acord.

CIRCUITUL CELOR 7APE – LACUL DRĂGAN


  Tipul de caiac:
  Caiac de o persoanăCaiac tandem (de 2 persoane)
  Transport:
  Am nevoie de transport (În limita locurilor disponibile (VAN 7 locuri)) + 30 lei
  Vin cu mașina personală

  Recomandarea noastră