Descriere

Lacul Oașa este colțul de paradis din apropierea Transalpinei. Simpla contemplarea a peisajelor acestei ape te poartă într-un tărâm de basme, iar cu fiecare excursie realizată aici, ne dăm seama câte comori naturale se ascund în România. Munții îi sunt străjeri la cei 1200 de metri altitudine și protejează puritatea și simplitatea lacului.

Dacă vrei să pășești pe urmele constructorilor barajului Oașa, în timp ce te lași impresionat de versanții acoperiți de păduri de brad, care se reflectă în apele albastre, excursia cu caiacul este pentru tine! 

Asigură-te că explorezi toate frumusețile lacului și a zonei și hai în excursie cu caiacul!

COSTUL EXCURSIEI

Prețul excursiei include:

ECHIPAMENT RECOMANDAT:

Galerie

Rezervă acum

Ca să-ți rezervi locul în caiac, menționează numărul de persoane și tipul de caiac ales (de o persoană sau de două persoane). 

După confirmarea locurilor disponibile de către organizator, se achită un avans de 50% din prețul excursiei. Diferența se va achita în ziua excursiei. 

Plata se face în contul bancar primit prin e-mail, iar dovada plății se trimite prin e-mail. Rezervarea este confirmată doar după confirmarea plății.

 

ATENŢIE!!! Organizatorii îşi rezervă dreptul de a amâna data de desfăşurare a excursiei în cazul unor condiţii meteo nefavorabile. O eventuală modificare de program va fi anunţată cu 3 zile înainte de data programată. Reprogramarea se face de comun acord.

CIRCUITUL CELOR 7APE – LACUL OAȘA


    Tipul de caiac:

    Caiac de o persoanăCaiac tandem (de 2 persoane)

    Transport:
    Transportul se va face cu masinile personale, dar daca nu aveți la dispoziție o masina, va rugam sa ne contactati pentru a gasi locuri in masinile celorlalti participanti.

    Recomandarea noastră