Descriere

Lacul Beliș-Fântânele este un lac artificial de acumulare, situat pe raza județului Cluj. A fost proiectat și amenajat între anii 1970-1974, în scop hidroenergetic, pe cursul râului Someșul Cald. Înainte de construirea acestuia de către regimul comunist, locuitorii vechiului Beliș au fost nevoiți să se mute în actuala vatră a satului. Vara, dacă nivelul apei scade, se pot vedea ruinele fostei biserici din satul Giurcuța de Jos. 

O escapadă cu caiacul pe lacul Beliș nu doar că te transpune într-un cadru inedit al pădurii și munților care se contopesc în fața ochilor tăi, dar îți va oferi doza de energie pentru a face față activităților de zi cu zi, de la birou sau de acasă. Este o experiență care îți antrenează toate simțurile, un mod de reconectare cu sinele și cu natura, un exercițiu al minții de a fi prezente aici și acum. 

Descoperă lacul Beliș-Fântânele din caiac și uită de grijile cotidiene!

COSTUL EXCURSIEI

Prețul excursiei include:

ECHIPAMENT RECOMANDAT:

Galerie

Rezervă acum

Ca să-ți rezervi locul în caiac, menționează numărul de persoane și tipul de caiac ales (de o persoană sau de două persoane). 

După confirmarea locurilor disponibile de către organizator, se achită un avans de 50% din prețul excursiei. Diferența se va achita în ziua excursiei. 

Plata se face în contul bancar primit prin e-mail, iar dovada plății se trimite prin e-mail. Rezervarea este confirmată doar după confirmarea plății.

 

ATENŢIE!!! Organizatorii îşi rezervă dreptul de a amâna data de desfăşurare a excursiei în cazul unor condiţii meteo nefavorabile. O eventuală modificare de program va fi anunţată cu 3 zile înainte de data programată. Reprogramarea se face de comun acord.

EXCURSIE DIN CAIAC PE LACUL BELIȘ-FÂNTÂNELE


    Tipul de caiac:

    Caiac de o persoanăCaiac tandem (de 2 persoane)

    Transport:
    Transportul se va face cu masinile personale, dar daca nu aveți la dispoziție o masina, va rugam sa ne contactati pentru a gasi locuri in masinile celorlalti participanti.

    Recomandarea noastră