Descriere

Dacă nu ți-ai planificat încă zilele de concediu sau vrei să evadezi un weekend la munte, lacul Colibița este locul care îți oferă de toate. Nu degeaba este numit „marea de la munte”. Este o experiență din care te întorci cu plămânii încărcați de oxigen și cu privirea încântată de peisajele care ți se întipăresc pe retină.

Ne dorim să depășim bariera confortului cotidian, să îmbrățișăm simplitatea și profunzimea vieții, să ne relaxăm și să socializăm. Nu este vorba despre competiție, militărie sau dependență de adrenalina, ci despre prieteni, familie, liniște și voie bună

Adună-ți gașca și hai să descoperim lacul Colibița din caiac!

COSTUL EXCURSIEI

Prețul excursiei include:

ECHIPAMENT RECOMANDAT:

Galerie

Rezervă acum

Ca să-ți rezervi locul în caiac, menționează numărul de persoane și tipul de caiac ales (de o persoană sau de două persoane). 

După confirmarea locurilor disponibile de către organizator, se achită un avans de 50% din prețul excursiei. Diferența se va achita în ziua excursiei. 

Plata se face în contul bancar primit prin e-mail, iar dovada plății se trimite prin e-mail. Rezervarea este confirmată doar după confirmarea plății.

 

ATENŢIE!!! Organizatorii îşi rezervă dreptul de a amâna data de desfăşurare a excursiei în cazul unor condiţii meteo nefavorabile. O eventuală modificare de program va fi anunţată cu 3 zile înainte de data programată. Reprogramarea se face de comun acord.

EXCURSIE DIN CAIAC PE LACUL COLIBIȚA


    Tipul de caiac:

    Caiac de o persoanăCaiac tandem (de 2 persoane)

    Transport:
    Transportul se va face cu masinile personale, dar daca nu aveți la dispoziție o masina, va rugam sa ne contactati pentru a gasi locuri in masinile celorlalti participanti.

    Recomandarea noastră