Descriere

În 7 mai deschidem oficial sezonul de caiaceală într-o atmosferă de familie, foc de tabără și voie bună!

Locația? Lacul Țaga Mare. 

De data asta lăsăm coniferele Colibiței pe stuful de Țaga – un lac cu o diversitate mare de păsări și floră. 

Prietenii noștri de la #Tagalandia ne pun la dispoziție campingul lor și contribuie la crearea unei experiențe de neuitat.

Așa că, după tura de caiace, savurăm pește proaspăt la grătar și ciocnim un pahar de vin în cinstea noului sezon. Dacă vrei să îi aduci și pe cei dragi cu tine, nu se vor plictisit deloc pe uscat. Locul este de o frumusețe fascinantă, iar seara se lasă cu foc de tabără acompaniat de acorduri de chitară.  

Nu uita, de anul acesta avem un Van de 8 locuri, care te ajută să ajungi odihnit la și de la caiaceală sau chiar să te bucuri de un pahar de vin la grătar. 

Toți cei care au fost alături de noi sezonul trecut, primesc 20% DISCOUNT la această excursie!

Adună-ți gașca sau familia și vă așteptăm să deschidem împreună sezonul de caiaceală la Țaga – promitem o experiență inedită!

COSTUL EXCURSIEI

Prețul excursiei include:

ECHIPAMENT RECOMANDAT:

Galerie

Rezervă acum

Ca să-ți rezervi locul în caiac, menționează numărul de persoane și tipul de caiac ales (de o persoană sau de două persoane). 

După confirmarea locurilor disponibile de către organizator, se achită un avans de 50% din prețul excursiei. Diferența se va achita în ziua excursiei. 

Plata se face în contul bancar primit prin e-mail, iar dovada plății se trimite prin e-mail. Rezervarea este confirmată doar după confirmarea plății.

 

ATENŢIE!!! Organizatorii îşi rezervă dreptul de a amâna data de desfăşurare a excursiei în cazul unor condiţii meteo nefavorabile. O eventuală modificare de program va fi anunţată cu 3 zile înainte de data programată. Reprogramarea se face de comun acord.

EXCURSIE DIN CAIAC PE LACUL ȚAGA


    Tipul de caiac:

    Caiac de o persoanăCaiac tandem (de 2 persoane)

    Transport:
    Transportul se va face cu masinile personale, dar daca nu aveți la dispoziție o masina, va rugam sa ne contactati pentru a gasi locuri in masinile celorlalti participanti.

    Recomandarea noastră