DescrierE

Lacul Tarnița, situat la 30 de km de Cluj-Napoca, este un lac de acumulare între comunele Râșca, Mărișel și Gilău. Este un loc potrivit pentru iubitorii de natură și pentru cei curioși să-i descopere secretele și frumusețea.

Lacul este o oază de liniște cu peisaje care te reîncarcă , iar călătoria cu caiacul te va imersa printre fauna și flora specifică zonei. Este un prilej bun să petreci timp de calitate alături de persoane care îți împărtășesc pasiunile, să uiți de agitația și zgomotul urbanului, să faci mișcare și să contemplezi frumusețile naturii în timp ce aluneci lin pe apă. 

Creează-ți amintiri alături de familie și prieteni. Descoperă lacul Tarnița din caiac!

COSTUL EXCURSIEI

Prețul excursiei include:

ECHIPAMENT RECOMANDAT:

GALERIE

Rezervă acum

Ca să-ți rezervi locul în caiac, menționează numărul de persoane și tipul de caiac ales (de o persoană sau de două persoane). 

După confirmarea locurilor disponibile de către organizator, se achită un avans de 50% din prețul excursiei. Diferența se va achita în ziua excursiei. 

Plata se face în contul bancar primit prin e-mail, iar dovada plății se trimite prin e-mail. Rezervarea este confirmată doar după confirmarea plății.

 

ATENŢIE!!! Organizatorii îşi rezervă dreptul de a amâna data de desfăşurare a excursiei în cazul unor condiţii meteo nefavorabile. O eventuală modificare de program va fi anunţată cu 3 zile înainte de data programată. Reprogramarea se face de comun acord.

EXCURSIE DIN CAIAC PE LACUL TARNIȚA


    Tipul de caiac:

    Caiac de o persoanăCaiac tandem (de 2 persoane)

    Transport:
    Transportul se va face cu masinile personale, dar daca nu aveți la dispoziție o masina, va rugam sa ne contactati pentru a gasi locuri in masinile celorlalti participanti.

    Recomandarea noastră