Descriere

În perioada 3 – 11 iunie 2023 ne vom delecta pe o peninsulă exotică în ape cu nuanțe de albastru infinit până la verde turcoaz.

Grecia este renumită în întreaga lume pentru frumusețea naturală, peisaje exatice mărginite de apă cristalină, golfuri și golfulete, coaste spectaculoase, peșteri și grote, numeroase situri arheologice, gastronomia mediteraneana și lista poate continua la nesfârșit. 

Nisipoase sau pietruite, izolate sau amenajate, plajele grecești au un farmec aparte, o frumusețe autentică. Aproape în fiecare an, Grecia se află în top 3 țări cu plaje și coaste de cea mai bună calitate. Așadar v-am pregătit tot ce e mai bun.

Ce este inclus în costul excursiei:

✅ CAZARE (Vom fi cazați la un hotel superb situat chiar pe malul mării, cu mic dejun inclus.Toate camerele sunt dotate cu: frigider, A/C, smart TV, safe box, Wi-Fi, baie proprie, plasă de țânțari și balcon cu vedere spre mare. Avem acces la piscină, șezlong, plaja proprie a hotelului dotată cu Beach Bar, acesta fiind locul în care vom lăsa caiacele).

✅ ECHIPAMENT (caiace comode de o calitate superioară cu 1-2 locuri, padele (vâsle) cu o greutate mică și ușor de manevrat, fusta de apă (spraydeck), veste de salvare ergonomice)

✅ GHID ȘI PERSONAL CALIFICAT ÎN SPORTURI NAUTICE

PROGRAMUL EXCURSIEI PE ZILE

Ziua 1 (03.06.2023) 

Plecarea din Cluj – Înnoptare în Nis, Serbia.

Ziua 2 (04.06.2023)

Dupa ce ne instalăm, facem prima ieșire cu caiacele pe marea de cristal și ne bucurăm de un minunat apus de soare reflectat în apele liniștile ale Greciei.

Traseu: Plaja Hotel – Karydi Beach- retur.

După ce ne întoarcem, lăsăm caiacele pe plajă și ne pregătim de prima cină grecească din această aventură pe tărâmurile zeilor.

Ziua 3 (05.06.2023)

După micul dejun și cafeaua grecească, lansăm caiacele la apă și începem să vâslim ușor spre estul insulei Diaporos.

Aici vom descoperi fascinantele Blue Lagoon si Blue Waters Beach, vom face snorkeling, vom sta la plajă sau pur și simplu, ne vom relaxa la umbră savurând un cocktail.

Pentru cei care vor să învețe tehnica de self-rescue și eskimo roll, acum este momentul!

Odată întorși la hotel, după ce vom servi cina, vom participa la party-ul care va avea loc pe plaja hotelului și vom încheia seara cu un super beach pit fire!

Ziua 4 (06.06.2023)

După micul dejun servit la restaurantul hotelului, lansăm caiacele la apă și începem vâslitul spre vestul insulei Diaporos.

Aici ne vom relaxa pe Secret Beach și Koumaroudes Beach.

Reveniți la hotel, vom putea juca bedminton și beach voley sau vom avea alte activități antrenante, în funcție de preferințele fiecăruia!

Cina o vom servi într-o locație pe care o vom alege împreună.

Ziua 5 (07.06.2023)

După ce servim micul dejun plecăm spre Salonic, unul dintre cele mai fascinante și vizitate orase din lume. Aici vom vedea Catedrala Sfântul Pavel, Turnul Alb, Piața Aristotelous dar și alte obiective turistice reprezentative pentru acest oraș considerat « un mozaic de culturi ». Bineînțeles că vom ajunge și pe celebra stradă Tsimiki pentru cumpărături, iar masa o vom servi într-unul din primitoarele restaurante din Salonic ascultând muzică live și savurând mâncăruri tradiționale grecești.

Ziua 6 (08.06.2023)

După micul dejun plecăm în cea mai lungă tură cu caiacul din această vacanță (aproximativ 8ore, tur-retur)

Vom petrece ziua la Blue Lagoon Lagonisi Beach Resort.

Seara, după cină, vom avea Beach Bar Party, așa că vom dansa și ne vom distra până dimineața!

Ziua 7 (08.06.2023)

După micul dejun, ne vom îndrepta spre sud-estul peninsulei, mai exact spre Fava Beach.

Spre seară facem un traseu de hiking tour pe Muntele Itamos.

Aventura noastră se apropie de final, așa că ultima cină o vom servi într-un local pe care îl vom alege împreună, vom râde și vom schimba impresii despre această frumoasă experiență.

Ziua 8 (10.06.23) 

După micul dejun părăsim Grecia și ne îndreptăm spre România.

Vom înnopta în Bulgaria.

Ziua 9 (11.06.23) 

Ajungem acasă !

Nota : Prețul afișat nu include echipamentul de snorkeling (aprox 50 lei Decathlon), cazarea in Serbia ( cost suplimentar 110lei/ pers cu mic dejun inclus) si vizitele la obiectivele turistice.

Transportul la Salonic este inclus pentru cei care doresc să vină cu microbuzul.

Echipament recomandat

 1. Îmbrăcăminte adecvată în funcție de condițiile meteo
 2. Pălărie sau orice protecție pentru cap
 3. Mănuși de protecție (similare cu cele de bicicletă)
 4. Pantaloni scurți sau lungi
 5. Încălțăminte de apă
 6. Haine de schimb
 7. Ochelari de soare și protecție solară

Costul excursiei:

✅ 700 euro/persoană

✅ 50% avans pentru confirmarea locului

✅ locurile sunt limitate

Galerie

Rezervă acum

Ca să-ți rezervi locul în caiac, menționează numărul de persoane.

După confirmarea locurilor disponibile de către organizator, se achită un avans de 50% din prețul excursiei. Diferența se va achita în ziua excursiei. 

Plata se face în contul bancar primit prin e-mail, iar dovada plății se trimite prin e-mail. Rezervarea este confirmată doar după confirmarea plății.

 

ATENŢIE!!! Organizatorii îşi rezervă dreptul de a amâna data de desfăşurare a excursiei în cazul unor condiţii meteo nefavorabile. O eventuală modificare de program va fi anunţată cu 3 zile înainte de data programată. Reprogramarea se face de comun acord.

Explorăm Grecia din caiac


  Tipul de caiac:

  Caiac de o persoanăCaiac tandem (de 2 persoane)

  Transport:
  Transportul se va face cu masinile personale, dar daca nu aveți la dispoziție o masina, va rugam sa ne contactati pentru a gasi locuri in masinile celorlalti participanti.

  Recomandarea noastră