Vă punem la dispoziție 6 caiace de o persoană și 2 pentru două persoane.

Riot Brittany

Brittany este unul dintre cele mai rapide caiace de mare. Datorită calităților sale, Brittany a fost ales de celebra revista Paddler Magazine ca “Cel mai bun Caiac de mare al anului 2007” Brittany este un caiac confortabil și foarte ușor de manevrat în cele mai diverse condiții. Brittany este dotat cu o cârma care ajută la păstrarea direcției în condiții de vânt sau apă agitată.
Lungime 5.03 m
Lățime 0.55 m
Greutate 27 kg
Încărcătură maximă 159 kg
Greutate recomandată caiacist 50-90 kg

Riot Edge 14.5

Edge 14.5 este un caiac de tură lungă foarte confortabil și foarte stabil. Datorită cockpit-ului generos, ieșirea sau intrarea în caiac este deosebit de facilă, chiar și pentru caiaciștii de talie mare. Edge 14.5 este un caiac foarte versatil, recomandat caiaciștilor cu o greutate cuprinsa intre 45-120 kg. Caiacul Edge 14.5 este dotat cu o cârmă care ajută la păstrarea direcției în condiții de vânt sau apă agitată.

Lungime4.42 m
Lățime0.57 m
Greutate26.6 kg
Încărcătură maximă147 kg

Riot Polarity

Polarity este un caiac de mare  sau tură de două persoane, considerat cel mai rapid caiac tandem produs din polietilenă de înaltă densitate. Designul pe doua chile tip catamaran oferă acestui caiac performanță, rapidate și stabilitate. Caiacul Polarity schimbă direcția și taie valurile ușor. Este dotat cu o cârmă, pentru mai multa ușurință în schimbarea direcției. Un caiac ideal pentru întreaga familie, dar se poate padela foarte ușor și de o singură persoană.
Lungime 5.03 m
Lățime 0.66 m
Greutate 34 kg
Încărcătură maximă 250 kg