Excursii Din Caiac

DESCOPERĂ ROMÂNIA
DIN CAIAC

Excursii din Caiac este rezultatul unei pasiuni, care a început de la gândul „cum ar fi dacă…?”. O idee pe care Alex a sădit-o în străfundurile minții sale și a așteptat momentul potrivit ca să înflorească.

Excursii din Caiac înseamnă iubire pentru natură și protejarea ei, înseamnă oameni pasionați de ceea ce fac, înseamnă aventură, echilibru și promovarea României în timp ce te reîncarci cu voie bună. 

Între timp, comunitatea care s-a format în jurul caiacului, și-a propus să ducă la un alt nivel pasiunea pentru excursiile din caiac și să împărtășească cu ceilalți experiențele unice pe lacurile României și nu numai.

Misiunea Excursii din Caiac este să descopere partea naturii nevăzută de pe uscat, a florei și faunei și să dea mai departe poveștile trăite în și din caiac.

HAI SĂ NE CUNOAȘTEM

ALEX A.
FONDATOR / GHID
EUGEN M.
GHID
Melinda I.
Marketing

„Am început de la plimbările cu un caiac gonflabil în care luam de fiecare dată câte un prieten să vadă frumusețea lacurilor de munte de care sunt din ce în ce mai fascinat de la o ieșire la alta. Într-o vară, un prieten m-a invitat pe lacul Colibița să probez un caiac rigid de expediție. Acolo a fost punctul-zero când am simțit că asta este ceea ce caut de mult. Aici am descoperit naturalețea de a vâsli, liniștea și contopirea cu natura, care mă face să exclam de fiecare dată: Mare ești, Doamne, și minunate sunt lucrurile Tale!”.

Alex Asztalos,
fondator Excursii din Caiac