Excursii Din Caiac

DESCOPERĂ ROMÂNIA
DIN CAIAC

De unde a pornit această idee de explorare?

 

Ideea de excursii din caiac a plecat din pasiunea mea legată de lumea caiacelor și implicit de caiacul de expediție.

De meserie sunt profesor de înot pasionat de tot ce ține de sporturile nautice. Am început de la plimbările cu un  caiac gonflabil, în care luam de fiecare dată câte un prieten să vadă frumusețea lacurilor de munte, de care sunt tot mai fascinat de la o ieșire la alta.  Până într-o vară, când un prieten m-a invitat pe lacul Colibița să probez un caiac rigid de expediție. Acolo a fost acel punct când toate aveau să îmi spună că asta este ceea ce caut de mult.  Aici am descoperit naturalețea de a vasli, liniștea și acea contopire cu natura, care mă face să exclam de fiecare dată “Mare ești, Doamne, și minunate sunt lucrurile Tale”.

Caiacele de expediție sunt printre cele mai stabile și sigure din familia caiacelor. Așadar, fascinat de suplețea acestui tip de caiac, de viteza de deplasare, controlul foarte bun, pot spune că în sfârșit am îmbrăcat echipamentul de sport potrivit mie.

 

Excursiile din caiac au numeroase avantaje asupra sănătății organismului și a minții. Această experiență te conectează cu mediul înconjurător, cu lucrurile și vietățile care există în jurul nostru și cărora probabil nu le-am dat importanță. 

Acum, îmi doresc să împărtășesc această pasiune cu oricine e pasionat de natură și explorare pe lacurile din Transilvania și nu numai.

Excursiile din caiac sunt potrivite atât pentru adulți, cât și pentru adolescenți , fiind  o experiență care te ajută să te împrietenești cu natura și să descoperi lucruri care de pe uscat ar fi foarte greu de văzut și înțeles. 

Experiența pe care o ai în caiac este unică și nu trebuie confundată cu o călătorie cu barca. Odată ajuns în caiac, te îmbraci cu el, devi unul și același, iar împreună veți porni într-o adevărată aventură în urma căreia vei avea cele mai frumoase amintiri. 

 

Astfel a luat naștere proiectul ExcursiiDinCaiac.ro

Excursii din Caiac înseamnă iubire pentru natură și protejarea ei, înseamnă oameni pasionați de ceea ce fac, înseamnă aventură, echilibru și promovarea sporturilor acvatice  în timp ce te reîncarci cu voie bună. 

Între timp, comunitatea care s-a format în jurul caiacului, și-a propus să ducă la un alt nivel pasiunea pentru excursiile din caiac și să împărtășească cu ceilalți experiențele unice pe lacurile României și nu numai.

Misiunea Excursii din Caiac este să descopere partea naturii nevăzută de pe uscat, a florei și faunei și să dea mai departe poveștile trăite în și din caiac.

HAI SĂ NE CUNOAȘTEM

ALEX A.
FONDATOR / GHID
EUGEN M.
GHID
Melinda I.
Marketing

„Am început de la plimbările cu un caiac gonflabil în care luam de fiecare dată câte un prieten să vadă frumusețea lacurilor de munte de care sunt din ce în ce mai fascinat de la o ieșire la alta. Într-o vară, un prieten m-a invitat pe lacul Colibița să probez un caiac rigid de expediție. Acolo a fost punctul-zero când am simțit că asta este ceea ce caut de mult. Aici am descoperit naturalețea de a vâsli, liniștea și contopirea cu natura, care mă face să exclam de fiecare dată: Mare ești, Doamne, și minunate sunt lucrurile Tale!”.

Alex Asztalos,
fondator Excursii din Caiac

is being added to the cart...