INTRODUCERE

Acest document este creat cu scop informativ pentru a stabili termenii și condițiile de utilizare ai site-ului, politica de confidențialitate, termeni ce trebuie respectați de ambele părți. Accesul la informații și servicii se va face prin intermediul site-ului excursiidincaiac.ro. Site-ul excursiidincaiac.ro reprezintă proprietatea ACVATIC PERFORMER SRL,cu sediul în Feleacu, strada Iosif Sava nr.17 Judetul Cluj, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub CIF: 48229840, Nr. înmatriculare: J12/2315/2023,  denumita mai departe ExcursiiDinCaiac. Orice utilizare a site-ului și a conținutului acestuia in afara celor deja permise prin prezentul document este interzisă și se va pedepsi conform legilor în vigoare.

CE TIP DE DATE SE PRELUCREAZĂ?

În momentul utilizării site-ului excursiidincaiac.ro, datele cu caracter personal pe care le veți oferi vor fi: NUME, PRENUME, ADRESĂ DE E-MAIL, NUMĂR DE TELEFON, cu posibilitatea cererii unor alte informații pe care le veți oferi complet conștient de prezenta politică de confidențialitate, oferind astfel acordul dumneavoastră pentru prelucrarea lor.

CARE ESTE SCOPUL PENTRU CARE SE PRELUCREAZĂ DATELE DUMNEAVOASTRĂ?

Datele cu caracter personal pe care le furnizați în momentul în care folosiți site-ul excursiidincaiac.ro, vor fi prelucrate pentru:

  • Contractul între părți, respectiv dumneavoastră și ACVATIC PERFORMER SRL
  • Pentru ca ACVATIC PERFORMER SRL să îndeplinească fiecare cerință a legii pentru prestare servicii prin intermediul paltformei excursiidincaiac.ro și a cerințelor fiscale
  • Pentru campanii de marketing efectuate prin mijloace online sau sms, acestea având ca scop doar comunicarea unor informații cu privire la profilul site-ului
  • În acest scop dumneavoastră aveți dreptul de a accepta/refuza această modalitate de prelucrare a datelor, furnizarea lor fiind voluntară
  • Pentru rezolvarea eventualelor reclamații primite de la dumneavoastră
  • Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră în cadrul platformei excursiidincaiac.ro
  • Efecutarea unor sondaje ce pot ajuta la o mai bună și eficientă utilizare a site-ului.

Datele pe care le introduceți în formularele din site trebuie să fie întocmai datele dumneavoastră personale, nu ale unor terți, iar acestea să fie corecte

CÂT TIMP VI SE VOR PRELUCRA DATELE?

ACVATIC PERFORMER SRL își rezervă dreptul ca după acordul oferit de dumneavoastră cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal acestea să fie utilizate în scopurile menționate mai sus în prezentul document, atât timp cât consideră a fi necesar. Daca doriți ca datele să nu vă mai fie prelucrate, deși în prealabil v-ați oferit acordul, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: alex@excursiidincaiac.ro.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR:

Pentru a putea prelucra datele dumneavoastră în scopurile propuse și nu în alte scopuri imorale sau ilicite, acestea nu vor fi dezvăluite către partenerul ACVATIC PERFORMER SRL.
Prin utilizarea site-ului excursiidincaiac.ro vă oferiți acordul cu această politică de confidențialitate și nu veți avea dreptul ulterior de a reclama aceste acțiuni.

CONSIMȚĂMÂNTUL DUMNEAVOASTRĂ

În momentul în care folosiți website-ul excursiidincaiac.ro acceptați prezentul document ce descrie politica de confidențialitate privind colectarea, stocarea, prelucrarea și procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În orice moment doriți puteți să refuzați colectarea și prelucrarea acestora, solicitând astfel: ștergerea datelor colectare, stoparea prelucrării lor.

DREPTURILE UTILIZATORULUI

ACVATIC PERFORMER SRL oferă utilizatorului drepturile recunoscute de Legea Română în ceea ce privește colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal ale acestuia. Conform cu Regulamentul General de Protecție al Datelor cu Caracter Personal, vi se oferă următoarele drepturi:

  • Accesul la datele personale
  • Posibilitatea modificării datelor personale
  • Posibilitatea cererii ștergerii din baza de date a datelor cu caracter personal.

ALTE CLAUZE:

Prezentul document este guvernat și va fi de altfel interpretat de legea română. Orice probleme ce apar în timp ce utilizați site-ul se vor soluționa pe cale amiabilă, iar dacă acest fapt va fi imposibil, se va apela la instanțele competente. Prezentul document oferă informațiile necesare cu privire la colectarea și prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care apar nelămuriri, întrebări sau orice alte tipuri de cereri, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail: office@excursiidincaiac.ro