1. UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare. Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.
 1. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE.

CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii societatii ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV “ACVATIC PERFORMER” (excursiidincaiac.ro).

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SOCIETATE si CLIENT.

CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLIENTUL este de acord efectueze plata acestora.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus (a se vedea legea 8/1996 actualizata).

SPECIFICATII: reprezinta descrierile bunurilor asa cum sunt precizate in Comanda.

 1. ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV “ACVATIC PERFORMER”, cu sediul in CALEA TURZII NR. 162-168A, AP. 133, CLUJ-NAPOCA, JUD. CLUJ, prin proiectul Excursii din Caiac înseamnă iubire pentru natură și protejarea ei, înseamnă oameni pasionați de ceea ce fac, înseamnă aventură, echilibru și promovarea României în timp ce te reîncarci cu voie bună.
 2. Prin accesarea SITE-ului, UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

4.1. Utilizatorii au obligatia de a nu furniza informatii false, in special cu privire la numele lor, la adresa de facturare si cea de livrare a produselor.

 1. ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV “ACVATIC PERFORMER” depune toate eforturile pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe SITE.

5.1. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV “ACVATIC PERFORMER” precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori.

5.2. De asemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de catre ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV “ACVATIC PERFORMER” fara preaviz sau pot contine erori de operare.

5.3. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV “ACVATIC PERFORMER” face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.

 1. Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil.

SITE-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV “ACVATIC PERFORMER” nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.

 1. Toate preturile afisate pe SITE sunt in RON. ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV “ACVATIC PERFORMER” isi rezerva dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand considera ca acest lucru este necesar.
 2. Preturile afisate nu contin taxele de transport.

8.1. Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.

 1. Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV “ACVATIC PERFORMER” si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV “ACVATIC PERFORMER”se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.
 2. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la rezervarea unui loc pentru una din excursiile cu caiacul, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, cu cel putin 7 zile lucratoare inainte de data stabilita pentru excursie. In caz contrat contravaloarea comenzii nu va mai fi returnata

10.1 Contravaloarea comenzii va fi returnata in maximum 30 de zile de la primirea cererii de retur. La fel se va proceda si in cazul in care se doreste inlocuirea rezervarii si nu returnarea sumei de bani.

Site-ul functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice (OG 130/2000 Art 2 (1) lit. b).

 1. ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV “ACVATIC PERFORMER” se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

11.1. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

11.2 Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV “ACVATIC PERFORMER” numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor.

 1. Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV “ACVATIC PERFORMER” a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.
 2. Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
 • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale oferite.
 • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
 • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
 • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.
 1. Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:
 • identificarea unei erori in informatiile despre rezervare, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

14.1. Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

 1. ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV “ACVATIC PERFORMER” isi rezerva dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.